Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ανκαραγκιουτσού – Ρίζεσπορ: Ο πρόεδρος των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα

Ανκαραγκιουτσού – Ρίζεσπορ: Ο πρόεδρος των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς στην αναμέτρηση Ανκαραγκιουτσού – Ρίζεσπορ ο πρόεδρος των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα, για να ακολουθήσει στην συνέχεια σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, o πρόεδρος των γηπεδούχων Φαρούκ Κοτσά εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ.

Οι γηπεδούχοι, στους οποίους αγωνίζονται οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Στέλιος Κίτσιου είχαν παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι, με τον ισχυρό άνδρας της ομάδας να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Κάπως έτσι ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού χτύπησε τον Μελέρ, με τον άτυχο άνδρα να πέφτει κάτω και στη συνέχεια να δέχεται επίθεση από σύσσωμο το σταφ του συλλόγου, σε ένα φρικιαστικό περιστατικό.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, ωστόσο αναμένεται να τηρηθούν κυρώσεις στους γηπεδούχους για τις πράξεις του προέδρου τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω twitter(νυν πλατφόρμα X) έκανε γνωστό πως καταδικάζει το συγκεκριμένο γεγονός και είναι πολύ πιθανό να αποβάλει τον Φαρούκ Κοτσά από το κόμμα του, μετά από αυτή την αποτρόπαια πράξη.\

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις