Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: Αυτός είναι ο στυλοβάτης της επιτυχίας της στους Ολυμπιακούς! [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατακτώντας την τρίτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Η μητέρα της, Φωτεινή Χριστοδούλου, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, χαρακτήρισε στυλοβάτη αυτής της σπουδαίας επιτυχίας τον σύζυγό της και πατέρα της Άννας Κορακάκη, μιας και είναι αυτός που τη στηρίζει και την προπονεί όλα αυτά χρόνια.

“Έχω συνηθίσει αυτή την εικόνα. Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο άντρας μου είναι μαζί της, την συνοδεύει, την στηρίζει, την προπονεί και όχι μόνο. Έχει καλύψει πολλούς ρόλους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο στυλοβάτης αυτής της επιτυχίας. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και υπομονή. Μας έδωσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Είναι απίστευτες αυτές τις στιγμές.

Η Άννα δεν ανήκει ακόμα στην κατηγορία των Γυναικών. Είναι νεάνιδα, τόλμησε, όμως, να διεκδικήσει μία θέση στους Ολυμπιακούς και χρειάστηκε να αγωνιστεί στην κατηγορία των Γυναικών για να το πετύχει. Μίλησα για πολύ λίγο μαζί της. Είναι ευτυχισμένη, το ίδιο και ο άντρας μου. Δεν μπορούμε ακόμα να το διαχειριστούμε. Θα κάνουμε ένα πρόχειρο γλέντι σήμερα με τους συγγενείς στο χωριό και φυσικά όταν επιστρέψει η Άννα”, δήλωσε η Φωτεινή Χριστοδούλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε