Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: «Είχα χάσει τον ύπνο μου – Τα 5 χρόνια να είναι 5 χρόνια στη φυλακή»

Άννα Κορακάκη: «Είχα χάσει τον ύπνο μου – Τα 5 χρόνια να είναι 5 χρόνια στη φυλακή»

Η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε πρόσφατα τον “εφιάλτη” που έζησε με έναν εμμονικό άνδρα να την παρακολουθεί και να την παρενοχλεί για χρόνια και ζήτησε να αλλάξει η νομοθεσία για τέτοιες περιπτώσεις.

Ο 34χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, αλλά η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε στην ΕΡΤ ότι θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία, ώστε οι ποινές αυτές να παραμένουν ακέραιες.

Οι δηλώσεις της Κορακάκη

«Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον stalker. Αυτές με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά, είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Παρακολουθήσεις, λουλούδια, επισκέψεις, είχε επιχειρήσει να μπει στο διαμέρισμά μου και κινήθηκα νομικά μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του συντρόφου μου.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη για την δικαστική απόφαση και θέλω να ευχαριστήσω το Μικτό Ορκωτό της Καβάλας, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή να είναι ακέραια, όπως την ορίζουν τα δικαστήρια. Τα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι πέντε χρόνια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις