Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άνω-κάτω η Serie A! Ο κορονοϊός φέρνει αναβολή στο Ίντερ – Μίλαν και φωνές για το πρωτόκολλο

Άνω-κάτω η Serie A! Ο κορονοϊός φέρνει αναβολή στο Ίντερ – Μίλαν και φωνές για το πρωτόκολλο
ΦΩΤΟ Reuters

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται στη Serie A, με τους γιατρούς να συστήνουν καραντίνα και αναβολές αγώνων και το ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν (17/10) να βρίσκεται στον… αέρα.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Serie Α με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται και τους γιατρούς να μιλάνε για αναγκαιότητα αυστηροποίησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Το ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ Ίντερ και Μίλαν είναι στα πρόθυρα της αναβολής καθώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπειτα από δυο εβδομάδες συνεχίζει να είναι θετικός στον κορονοϊό μαζί με τον Ντουάρτε, ενώ, οι “νερατζούρι” έχουν τους Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Ναϊνγκολάν και Γκαλιαρντίνι.

Φυσικά ο κανονισμός αναφέρει πως αν μία ομάδα έχει 13 παίκτες διαθέσιμους οφείλει να αγωνιστεί κανονικά,αλλιώς χάνει το ματς στα χαρτιά. Το γεγονός όμως ότι η Λίγκα επανεξετάζει την πιθανότητα να ορίσει νέα ημερομηνία για το Γιουβέντους – Νάπολι, το οποίο δεν διεξήχθη τη περασμένη εβδομάδα, καθώς οι “παρτενοπέι” δεν ταξίδεψαν στο Τορίνο, αφού είχαν απαγόρευση από το Υπουργείο Υγείας της χώρας λόγω των δύο κρουσμάτων στο εσωτερικό τους, δείχνει πως η κατάσταση αρχίζει να… αλλάζει.

Η Γιουβέντους πήρε το ματς στα χαρτιά, αλλά πλέον αυτό είναι πιθανό να μην ισχύσει, αφού η έκρηξη της πανδημίας δημιουργεί νέα δεδομένα, με την επιστημονική κοινότητα να “φωνάζει” για αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις