Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανόρθωση – Καρμιώτισσα: Οριστική διακοπή μετά από ρίψη αντικειμένων και κροτίδων

Ανόρθωση – Καρμιώτισσα: Οριστική διακοπή μετά από ρίψη αντικειμένων και κροτίδων

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Καρμιώτισσα για τη 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Με το που έγινε το 2-0 των φιλοξενούμενων, ακολούθησε ο… κακός χαμός.

Η Καρμιώτισσα έκανε στο 71′ το 2-0 στην έδρα της Ανόρθωσης, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην μπορούν να αντέξουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη και να… ξεσπούν.

Το δεύτερο γκολ του Κουλιμπαλί έφερε αρχικά τις αποδοκιμασίες των φίλων της Ανόρθωσης, για να “φύγουν” στη συνέχεια προς τον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα και κροτίδες. Μάλιστα, μια εξ αυτών έσκασε δίπλα στον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Κνόμπλοχ.

Ο διαιτητής, Φελλάς διέκοψε τον αγώνα για λίγα λεπτά, έγινε προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του “Αντώνης Παπαδόπουλος” προς τον κόσμο και στο 76′ ο διαιτητής διέκοψε ξανά το παιχνίδι και… έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια αφού συνεχίστηκαν τα επεισόδια.

Μετά από λίγα λεπτά οι δυο ομάδες επέστρεψαν για να συνεχιστεί το ματς αλλά έπεσαν νέα αντικείμενα και αποφασίστηκε άμεσα οριστική διακοπή. Μάλιστα, οι φίλοι της Ανόρθωσης έφτασαν στο σημείο να βάλουν φωτιές στα δίχτυα, ενώ είδαμε και μικρές εστίες φωτιάς εντός αγωνιστικού χώρου!

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ, ενώ αναμένεται να πέσει… βαρύς ο πέλεκυς για τους γηπεδούχους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις