Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντέδρασε καλά ο Ράιαν Μέισον! Μίλησε στους συμπαίκτες του στη Χαλ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μέισον συνεχίζονται. Ο μέσος της Χαλ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο κρανίο στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα πρωταθλήματος με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και υποβλήθηκε σε επέμβαση, μίλησε σήμερα στον αρχηγό της ομάδας, Μάικλ Ντόσον, και το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

 «Ο Ράιαν μίλησε για το περιστατικό χθες και η κατάστασή του θα συνεχίσει να παρακολουθείται στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες» αναφέρουν οι «τίγρεις» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σε αυτή ο σύλλογος της Premier League αναφέρει ότι τον παίκτη επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο St Mary’s ο Ντόσον, ο γιατρός της Χαλ, Μαρκ Γουόλερ, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ρομπ Πράις και ο γραμματέας του συλλόγου, Ματ Γουάιλντ. Ο 25χρονος άσος τραυματίστηκε στο κεφάλι στην διάρκεια του πρώτου μέρους, σε σύγκρουσή του με τον Γκάρι Κέιχιλ, του παρασχέθηκαν για 10 λεπτά οι πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λονδίνου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε