Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άντεξε ο Παναιτωλικός με γκολάρα! Έ(χ)ασε ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης (video)

Άντεξε ο Παναιτωλικός με γκολάρα! Έ(χ)ασε ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης (video)
Intime.gr

Ο Παναιτωλικός έπαιξε για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά απέφυγε την εντός έδρας ήττα με μια… φαουλάρα του Αριγίμπι (1-1).

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με παίκτη περισσότερο, άνοιξαν το σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν από το Αγρίνιο με το “τρίποντο”. η γκολάρα του Αριγίμπι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τις δυο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια για να σκοράρουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης “πάτησε” καλά στην έδρα του Παναιτωλικού και μόλις στο 7 “άγγιξε” το 0-1. Ο Μουνάφο με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή δεν καταφέρνει να σκοράρει, αφού τον… σταμάτησε το αριστερό δοκάρι! Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 15′ είχαμε τη φάση που άλλαξε την αριθμητική ισορροπία του αγώνα. Ο Ρεγκίς ανατράπηκε από τον Βάντερσον λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, και ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι. Ο διαιτητής όμως συμβουλεύτηκε το VAR -όπως ήταν αναμενόμενο- πήρε πίσω την απόφαση για πέναλτι και, έδωσε φάουλ, αλλά.. μετέτρεψε την κίτρινη κάρτα που είχε δώσει στον Βραζιλιάνο αμυντικό σε κόκκινη, αφήνοντας τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες.

Από τα μέσα του πρώτου μέρους μέχρι την ανάπαυλα, ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε.. δειλά στην επίθεση και στο 42, έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ματσόλα βγήκε στην κόντρα, έδωσε αριστερά στον επερχόμενο Αριγίμπι, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Τελικά, στα… χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε το 0-1, με τον Μπαράλες να στέλνει -με καρφωτή κεφαλιά- την μπάλα στα δίχτυα του Κώτσιρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Ο Παναιτωλικός μπήκε με όρεξη στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με μια… γκολάρα. Στο 54′ ο Αριγίμπι εκτέλεσε από πολύ μακρυά ένα φάουλ από τον άξονα και “κάρφωσε” την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης “ξύπνησε” και… ανέλαβε δράση, πιέζοντας για το γκολ της νίκης και χάνοντας σημαντικές φάσεις. Στο 70′ πάντως ο Λιάβας λίγο έλειψε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικό, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 78′ ήταν η σειρά του Ματσόλα να μην σκοράρει με κεφαλιά, αφού ο πορτιέρε των Αρκάδων έδιωξε με δυσκολία. Οι φιλοξενούμενοι το.. προσπάθησαν για το γκολ της νίκης, αλλά αυτό δεν ήρθε, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις