Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Η επική του τάπα στον Έιτον σε περιγραφή «Greek freak»

Αντετοκούνμπο: Η επική του τάπα στον Έιτον σε περιγραφή «Greek freak»
Reuters

Οι Μπακς έδωσαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ρόλο σχολιαστή, έβαλαν την απίστευτη του τάπα στον ΝτιΆντρε Έιτον σε slow motion και άφησαν την… εικόνα να μιλήσει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τους θαυμαστές του όλα όσα πέρασαν από το μυαλό του 1.16” πριν το τέλος του Game 4 των Μπακς με τους Σανς για τους τελικούς του ΝΒΑ, όταν έδωσε μια απίστευτη τάπα στον ΝτιΆντρε Έιτον.

“Δεν με εξέπληξε. Το είδα να έρχεται. Όταν τον είδα (σ.σ τον Μπούκερ) να πιάνει την μπάλα με το ένα χέρι, ήξερα ότι ήταν πολύ μακριά από το καλάθι για να κάνει λέι-απ.

Τότε ανέλαβε το ένστικτο, έτσι γίνεται τότε. Ένιωσα (σ.σ τον Έιτον) να ρολάρει προς το καλάθι πίσω μου. Ήξερα ότι ο μόνος τρόπος να τον σταματήσω ήταν να πηδήξω και να προσπαθήσω να καλύψω την γωνία από την οποία θα προσπαθούσε να καρφώσει. Νόμιζα ότι θα κάρφωνε στο πρόσωπό μου. Άργησα. Δεν πήδηξα να κόψω την μπάλα.

Στο τέλος ενός αγώνα, κάνεις ό,τι χρειαστεί για να νικήσεις. Μπόρεσα να κάνω ένα καλό κόψιμο. Απλώς πάλεψα σε αυτή την φάση” ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην περιγραφή του.

Είναι η φάση της χρονιάς στο “μαγικό” κόσμο του μπάσκετ, με τους Μπακς να την χαρακτηρίζουν “το κορυφαίο μπλοκ στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις