Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: «Ήμουν εκνευρισμένος και πρέπει να γίνω πιο επιθετικός»

Αντετοκούνμπο: «Ήμουν εκνευρισμένος και πρέπει να γίνω πιο επιθετικός»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μέτριος επιθετικά στο δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς και στην άμυνα δεν κατάφερε να σταματήσει τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο ίδιος δήλωσε εκνευρισμένος από την αστοχία του, αλλά έδειξε σίγουρος για την ομάδα του ενόψει των επόμενων αγώνων στην έδρα της, όπου και τόνισε ότι θα πρέπει να είναι πιο επιθετικός.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Προσπάθησα να βρεθώ στα σημεία μου, να εκτελέσω σουτ που δουλεύω. Πρέπει να γίνω πιο επιθετικός στη συνέχεια, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να σταματήσουμε τον Ντουράντ. Όχι να τον σταματήσουμε, να τον δυσκολέψουμε με περισσότερα κορμιά. Στο ένας εναντίον ενός νιώθει άνετα, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, το έχω ξαναπεί, είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, εμείς απλώς πρέπει να προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε.

Ντουράντ και Νετς «ισοπέδωσαν» τους Μιλγουόκι Μπακς στο δεύτερο ματς της σειράς

Δεν πετάμε στα σύννεφα και δεν τα βάφουμε μαύρα, ήρθαμε στη σειρά χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Εμπιστεύομαι τη δουλειά μου, τους συμπαίκτες μου, πιστεύω την ομάδα μου. Δεν σκέφτομαι το μέλλον ή το παρελθόν, το μόνο που με νοιάζει είναι να μπω στο αεροπλάνο και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στο επόμενο ματς. Δεν δίνω σημασία στο παρελθόν. Είτε χάνεις με έναν πόντο, είτε χάνεις με 30, είναι το ίδιο. Ήμουν λίγο εκνευρισμένος επειδή δεν έβαλα τα σουτ, θα είμαι έτοιμος για το Game 3.

Έχουμε μια ευκαιρία στο γήπεδό μας, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να κοιτάζουμε ένα ματς κάθε φορά. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο, μετά να κοιτάξουμε το Game 4. Έχουμε την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έχουμε εγωισμό, είμαστε περήφανοι, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις, πρέπει να πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις