Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο και Μίντλετον «σκότωσαν» το Μαϊάμι σε πρεμιέρα «θρίλερ» στα play off

Αντετοκούνμπο και Μίντλετον «σκότωσαν» το Μαϊάμι σε πρεμιέρα «θρίλερ» στα play off
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι των play off κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ και οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν με νίκη (109-107) τη σειρά, μετά από ένα παιχνίδι “θρίλερ” που κρίθηκε με buzzer beater στην παράταση.

Απέναντι στην ομάδα που τους απέκλεισε την περασμένη σεζόν, τα “ελάφια” έδωσαν ξανά μία μεγάλη “μάχη”, με το ματς να είναι ντέρμπι καθόλη τη διάρκεια και να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. Στην κανονική διάρκεια ο Greek Freak με βολές έδωσε προβάδισμα στους Μπακς, αλλά έχασε τον Μπάτλερ στην άμυνα και το ματς πήγε στον έξτρα χρόνο.

Εκεί ο Ντράγκιτς ισοφάρισε ξανά το ματς στην τελευταία επίθεση των Χιτ, αλλά ο Μίντλετον με φοβερό buzzer beater χάρισε στο Μιλγουόκι μία σπουδαία νίκη, για το 1-0 στη σειρά των play off.

Ο Greek Freak τελείωσε το ματς με 26 πόντους, 18 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο… διόσκουρός του είχε 27 πόντους με 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, μαζί με το νικητήριο καλάθι. Για τους ηττημένους, ο Ρόμπινσον είχε 25 πόντους και ο Ντράγκιτς 24 πόντους, ενώ ο Μπάτλερ πρόσθεσε 17 πόντους.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις