Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο και Μπακς νίκησαν τους Χιτ και τους περιμένουν στα play off

Αντετοκούνμπο και Μπακς νίκησαν τους Χιτ και τους περιμένουν στα play off
Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Χιτ με 122-108 και όλα δείχνουν πως θα τους βρουν στον πρώτο γύρο των play off, με σκοπό να πάρουν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό. Στα… ρηχά έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Κλείνουν… ραντεβού για τον πρώτο γύρο των play off του ΝΒΑ. Οι Μπακς νίκησαν με 122-108 τους Χιτ στο Μιλγουόκι κάτι που βάζει τις δυο ομάδες–με ένα ματς να απομένει για το τέλος της regular season- σε θέσεις που τις φέρνει αντιμέτωπες στη συνέχεια..

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο έχοντας 15 πόντους (2/6 βολές, 5/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 34 λεπτά.

Οι Κρις Μίντλετον και Μπριν Φορμπς είχαν από 21 πόντους, ενώ 20 είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ. Για το Μαϊάμι, που έπαιξε χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Κέντρικ Ναν είχε 31 πόντους.

Να αναφέρουμε ότι οι Μπακς για να μην τερματίσουν τρίτοι θα πρέπει να κερδίσουν στο Σικάγο και την ίδια στιγμή οι Νετς να χάσουν στο Μπρούκλιν από τους Καβαλίερς. Οι Χιτ για να πάρουν την πέμπτη θέση θα πρέπει να νικήσουν τους Ρόκετς στο Χιούστον και ταυτόχρονα οι Νικς να ηττηθούν στη Νέα Υόρκη από τους Σέλτικς.

Τα δωδεκάλεπτα: 44-28, 70-51, 99-81, 122-108.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις