Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Μαύρο πρόβατο και Ρόντμαν του τένις»

Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Μαύρο πρόβατο και Ρόντμαν του τένις»
ΦΩΤΟ Reuters

Το Australian Open θα ανοίξει τη σεζόν στο παγκόσμιο τένις και ο Νικ Κύργιος αναμένεται να είναι ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές, αγωνιζόμενος στα γήπεδα της πατρίδας του.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποτελεί συχνά το “talk of the town” του παγκόσμιου τένις και το Αυστραλιανό Όπεν τον έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκαν για αυτόν σε δικές τους συνεντεύξεις.

Ο Greak Freak κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη γνωριμία του με τον Κύργιο, αλλά και τη σχέση του με το τένις, τονίζοντας τα εξής: «Στεφ Τσιτσιπάς… Ωωωω, Νικ Κύργιος! Έπαιξα πρώτη φορά στα 10 μου και μετά στα 18 όταν ήρθα στο Μιλγουόκι, οι ικανότητές μου είναι τραγικές. Είμαι όμως καλός στο πινγκ πονγκ, μπορώ να κερδίσω τους καλύτερους, τον Κρις Πολ για παράδειγμα, εύκολα. Όσο για τον Νικ Κύργιο, πως να το πω ευγενικά, είναι ο Ντένις Ρόντμαν του τένις. Εντάξει κάνω πλάκα. Ξέρω πως είναι φαν των Μαϊάμι Χιτ, του εύχομαι τα καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς δήλωσε τα εξής: «Ο Νικ, είναι το μαύρο πρόβατο του ATP. Του αρέσει να κάνει απρόβλεπτα πράγματα. Του αρέσει η προσοχή, ας μην το αντικρούσουμε αυτό. Και είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Έχει τη δική του προσωπικότητα, η οποία αποδεικνύεται ότι μερικοί άνθρωποι τη λατρεύουν.

Πολλοί άνθρωποι τον μισούν και δεν το καταλαβαίνεις αυτό, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που το κάνουν. Νομίζω ότι είναι εντελώς εντάξει και το άθλημά μας τον χρειάζεται. Είναι ψυχαγωγία. Εχει πλάκα. Έχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό που δεν έχουν πολλοί παίκτες. Δεν θα έλεγα ότι μοιραζόμαστε μια πολύ στενή φιλία, αλλά μιλάμε FaceTime κατά καιρούς, σε τυχαίες ώρες. Μερικές φορές στη 1 ώρα το πρωί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις