Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Καζούρα” από Μίντλετον για το εξώφυλλο στο Sports Illustrated!

Αντετοκούνμπο: “Καζούρα” από Μίντλετον για το εξώφυλλο στο Sports Illustrated!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το κεντρικό πρόσωπο στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού Sports Illustrated, κάτι που έμαθε μέσα από την πλάκα που του έκανε ο συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, το οποίο περιλαμβάνει όμως και… κάποιους από τους συμπαίκτες του. Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για τον Greek Freak είναι από αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς και έτσι φαίνονται σε αυτή συμπαίκτες και αντίπαλοι, γεγονός που αποτέλεσε αντικείμενο… καζούρας στα αποδυτήρια των “ελαφιών”.

https://twitter.com/Bucks/status/1113841916431306752

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρις Μίντλετον ήταν αυτός που είδε πρώτος το εξώφυλλο του περιοδικού και έσπευσε να… ευχαριστήσει τον Έλληνα γκαρντ – φόργουορντ, καθώς στη φωτογραφία φαίνεται και ο ίδιος.

«Μου φώναξε ότι με ευχαριστεί που τον έβαλα στο Sports Illustrated και αναρωτήθηκα τι εννοεί», τόνισε ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, αποκαλύπτοντας πως έμαθε για το περιοδικό, αλλά και την πλάκα από τον… διόσκουρό του στην ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις