Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας για τον «Greek Freak» στην Ελλάδα

Αντετοκούνμπο: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας για τον «Greek Freak» στην Ελλάδα
Reuters

«Θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», είπε ο διευθυντής του «Athens Film Office» κ. Καλογερόπουλος.

Από τις 6 Μαΐου το γηπεδάκι μπάσκετ, Τρίτωνα Σεπολίων, αλλά και άλλα μέρη της Αθήνας θα μετατραπούν σε κινηματογραφικά πλατό για τις ανάγκες της ταινίας «Greek Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο παραγωγής της Disney.

«Η Αθήνα στη συγκεκριμένη παραγωγή θα γυρίσει 20 χρόνια πίσω τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», είπε ο κ. Καλογερόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι» για τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στη χώρα μας.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, η οποία θα αναλάβει και τις εργασίες ανάπλασης του γηπέδου (θα φύγει και το γκράφιτι του Αντετοκούνμπο από το γνωστό γηπεδάκι).

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Athens Film Office, τους έχει ζητηθεί να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες Αρχές και να συνεργαστούν με τον δήμο Αθηναίων, την αστυνομία, να πάρουν διάφορων ειδών εγκρίσεις. Όπως ανέφερε, τα γυρίσματα θα κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις