Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Οι Μιλγουόκι Μπακς ισοφάρισαν τους Νετς κι έγιναν φαβορί λόγω Ίρβινγκ

Αντετοκούνμπο: Οι Μιλγουόκι Μπακς ισοφάρισαν τους Νετς κι έγιναν φαβορί λόγω Ίρβινγκ
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς του εξαιρετικού Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν με 107-96 των Μπρούκλιν Νετς και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA.

Ο τραυματισμός του Καϊρί Ίρβινγκ στο δεύτερο δωδεκάλεπτο άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, με τα “ελάφια” να το εκμεταλλεύονται για να πάρουν μία εύκολη τελικά νίκη στο ματς. Οι Μπακς είχαν ήδη το προβάδισμα αλλά σε παιχνίδι ντέρμπι, το οποίο έγινε… περίπατος στη συνέχεια και μετά την αποχώρηση του σούπερ σταρ των Νετς.

Μιλγουόκι Μπακς: Τραυματισμός σοκ για τον Ίρβινγκ πάνω στον Αντετοκούνμπο

Ο “Greek Freak” είχε 34 πόντους με 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τους Μίντλεντον και Χόλιντεϊ να προσθέτουν από 19 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ κομβικός ήταν και ο Τάκερ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Ντουράντ είχε 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Ίρβινγκ να έχει 11 πόντους πριν αποσυρθεί τραυματίας στα αποδυτήρια.

Η σειρά πήρε έτσι “φωτιά” και ήρθε ξανά στα… ίσια με 2-2, αλλά η κατάσταση της υγείας των Ίρβινγκ και Χάρντεν είναι πιθανό πια να φέρει σε θέση… οδηγού τους Μιλγουόκι Μπακς ενόψει της επιστροφής στo Μπρούκλιν.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις