Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Τα αντιαθλητικά φάουλ των Χιτ και το ποδοσφαιρικό σόου του «Greek freak»

Αντετοκούνμπο: Τα αντιαθλητικά φάουλ των Χιτ και το ποδοσφαιρικό σόου του «Greek freak»
Reuters

Οι αντίπαλοί του Γιάννη Αντετοκούνμπο προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον σταματήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο «Greek freak” ήταν ασταμάτητος στη δεύτερη νίκη των Μπακς επί των Χιτ.

Οι Μπακς νίκησαν τους Μαϊάμι Χιτ μέσα στο Μιλγουόκι με 132-98 και χρειάζονται δύο ακόμα νίκες για να προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς Νετς – Σέλτικς (1-0).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με double-double και… ψυχραιμία. Τι κι αν οι αντίπαλοι του προσπαθούν να του… σπάσουν τα νεύρα, για να τον επηρεάσουν, ο “Greek freak” είναι πλέον έμπειρος και δεν επηρεάστηκε από τις… τακτικές των Χιτ.

Click4more: Ματσάρα ο Αντετοκούνμπο – Οι Μπακς «ποδοπάτησαν» τους Χιτ με ρεκόρ

Λίγο μετά το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο Αντετοκούνμπο δεν απάντησε στην… πρόκληση του Αρίνας. Ο παίκτης των Χιτ προσπάθησε να τον σταματήσει με… αγκαλιά, τον γκρέμισε στο παρκέ, ενώ στη συνέχεια στηρίχτηκε πάνω του με τα δυο χέρια -μπροστά στον διαιτητή- για να σηκωθεί.

Επίσης, Ντέντμον και Μπιέλιτσα χτύπησαν αντιαθλητικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, αλλά ο ηγέτης των Μπακς δεν ασχολήθηκε και το έριξε στα “ποδαράκια” με την μπάλα του μπάσκετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις