Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Τα «θαύματα» του «Greek Freak» κόντρα στους Σανς – «Το θέλαμε περισσότερο»

Αντετοκούνμπο: Τα «θαύματα» του «Greek Freak» κόντρα στους Σανς – «Το θέλαμε περισσότερο»
ΦΩΤΟ Reuters

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ξανά ο κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Φοίνιξ Σανς που έφερε στα ίσα (2-2) τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Το «triple-double» άγγιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σανς καθώς είχε 26 πόντους με 4/8 βολές, 11/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα σε 43 λεπτά συμμετοχής.

«Αναρωτιόμουν, πόσο πολύ το θέλαμε; Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να βγάλω άμυνες, να στήσω σκριν, ό,τι μπορούσα να κάνω για να είμαστε σε θέση να νικήσουμε. Αυτό κάναμε όλοι. Δεν ήταν ωραίο παιχνίδι, αλλά αντέξαμε όταν χάσαμε εύκολα σουτ. Πιστέψαμε όμως στους εαυτούς μας, πήραμε τα ριμπάουντ, κόψαμε σουτ, το θέλαμε πολύ», σχολίασε ο Έλληνας σταρ των «ελαφιών» μετά το ματς και προσέθεσε:

NBA: «Φωτιά» στους τελικούς! Οι Μπακς επικράτησαν των Σανς σε ματς – θρίλερ και πήγαν τη σειρά στο 2-2

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να απολαμβάνω το παιχνίδι, ακόμη περισσότερο. Εμπιστεύομαι τον Μίντλετον, με εμπιστεύεται και εκείνος, έχουμε βρεθεί σε πολλά κλειστά ματς. Σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να συνεχίσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις