Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζήτούσα να μη γίνω αλλαγή»

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μπακς με πρωταγωνιστή ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, νίκησαν με 117-91 το Σακραμέντο. Ο Ελληνας σταρ είχε στο ενεργητικό του 17 πόντους (7/8 βολές, 5/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη σε 25:03 λεπτά συμμετοχής, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους του Μιλγουόκι.

Ο τεχνικός των Μπακς, Τζέισον Κιντ, τον απέσυρε νωρίς από την αναμέτρηση, προκειμένου να τον ξεκουράσει, στερώντας του την ευκαιρία να πετύχει «ντριμπλ νταμπλ», διψήφιο αριθμό, δηλαδή, σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ.
Ο Αντετοκούνμπο μετά το ματς ξεκαθάρισε πως δε ζήτησε από τον Κιντ ν’ αγωνιστεί περισσότερο: «Οχι, δεν θα ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό που πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά από τον πάγκο για να βρουν ρυθμό. Πιστεύω πως αυτό θα μας βοηθήσει σαν ομάδα», τόνισε σχετικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εμφάνιση των «ελαφιών» στον συγκεκριμένο αγώνα: «Νιώσαμε πολύ καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά και σαν ομάδα. Αν το κάνουμε αυτό θα πετύχουμε πολλά. Χαίρομαι που το απολαύσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Εγώ απλώς προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθώ την ομάδα μου. Όταν το κάνω αυτό, έρχονται καλά πράγματα για μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε