Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Άντι Μάρεϊ – Στέφανος Τσιτσιπάς LIVE για το δεύτερο γύρο του Wimbledon

Άντι Μάρεϊ – Στέφανος Τσιτσιπάς LIVE για το δεύτερο γύρο του Wimbledon
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Άντι Μάρεϊ “μονομαχούν” στο δεύτερο γύρο του Wimbledon, σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μέχρι στιγμής στο βρετανικό Γκραν Σλαμ.

Ο “γηπεδούχος” στο Wimbledon, Άντι Μάρεϊ ήταν το αουτσάιντερ κόντρα στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο έχουν… ανοιχτούς λογαριασμός από την τελευταία “μάχη” τους στο US Open, όπου ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τη νίκη, αλλά μέσα σε διαμαρτυρίες του Βρετανού για τα περίφημα toilet breaks.

Παρόλα αυτά, το… πρώτο μέρος του αγώνα, βρήκε τον Μάρεϊ να προηγείται με ανατροπή 2-1 σετ του Τσιτσιπά [6-7(3), 7-6(2), 6-4] πριν διακοπεί η αναμέτρηση λόγω της περασμένης ώρας. Η συνέχεια αναμένεται την Παρασκευή (07/07) το απόγευμα.

Παρακολουθήστε LIVE το Άντι Μάρεϊ – Στέφανος Τσιτσιπάς από το Newsit.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει 3-2 σετ τον Αύγουστο του 2021 στο USA Open, με τον Βρετανό να παίρνει τη νίκη στο τουρνουά της Στουτγκάρδης (2-0 σετ), ένα χρόνο αργότερα.

Η αναμέτρηση είναι η τρίτη μεταξύ τους αλλά και η τρίτη κατά σειρά στο κεντρικό κορτ του Wimbledon, καθώς ο Μάρεϊ είναι ο αγαπημένος του κοινού στην Αγγλία και ο Τσιτσιπάς από τους πιο δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όποιος επικρατήσει, θα αντιμετωπίσει στους «32» της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Μπεν Σέλτον-Μαξίμ Κρέισι, στον τρίτο προκριματικό γύρο του βρετανικού Γκραν Σλαμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις