Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άντι Ρόμπερτσον μετά το Μπενφίκα – Λίβερπουλ: «Μου πέταξαν αρκετούς αναπτήρες, ελπίζω να τους βοηθήσει να κόψουν το κάπνισμα»

Άντι Ρόμπερτσον μετά το Μπενφίκα – Λίβερπουλ: «Μου πέταξαν αρκετούς αναπτήρες, ελπίζω να τους βοηθήσει να κόψουν το κάπνισμα»

Η Λίβερπουλ πέρασε αλώβητη από τη Λισαβόνα, επικρατώντας της Μπενφίκα με 3-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League.

Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν από το παιχνίδι στο Ντα Λουζ. Η ήττα της Μπενφίκα προκάλεσε τον εκνευρισμένο στους Πορτογάλους οπαδούς, με ορισμένους εξ αυτών να ξεσπούν πετώντας αναπτήρες στον Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο BT Sport, αναφέρθηκε με χιούμορ στην συμπεριφορά των φίλων της Μπενφίκα.

«Δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι, σωστά; Μου πέταξαν αρκετούς αναπτήρες, ελπίζω τουλάχιστον να τους βοηθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα και να κρατήσουν τα θετικά. Όμως, βλέπουμε συχνά ανθρώπους να χτυπιούνται και τέτοια πράγματα. Ήταν πολύ κοντά μου, αλλά κανένας δεν με χτύπησε. Ξέρω πότε είναι αργά στο παιχνίδι και απογοητεύεσαι, αλλά γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να πετάς αντικείμενα στο γήπεδο και να προσπαθείς να βλάψεις τον κόσμο» ανέφερε ο Άντι Ρόμπερτσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις