Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αντίθετοι δρόμοι! “Τρίποντο” στη Βέροια για Πανιώνιο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έφτιαξε το… όνομα του στη Βέροια. Ο Μοχάμεντ Μπεν ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο, στην αναμέτρηση κόντρα στη “Βασίλισσα του Βορρά” βοηθώντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μείνει μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, με την Ξάνθη να υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ. Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην… ουρά.

Την… εκδίκηση του για την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε μέσα στην έδρα της Βέροιας με 1-0. 

O Πανιώνιος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του τελική προσπάθεια. Στο 8′ ο Μπεν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με ωραίο συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του Λόπεθ. Ο επιθετικός του Ιστορικού δεν πανηγύρισε το γκολ, μιας κι έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν δύο φορές (11′, 14′) τα αντανακλαστικά του Γιαννιώτη, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να αντιδράει σωστά. Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κράτησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα τους στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτιάξουν κάποια κλασική ευκαιρία. Από το 70′ και μετά οι παίκτες της Βέροιας βγήκαν μπροστά, έψαξαν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά βρήκαν μπροστά τους το αμυντικό… τείχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που κράτησε πολύ εύκολα το 0-1.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε