Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αντώνης Αντωνίου: «Έχω ακυρώσει παράσταση για την ΑΕΚ – Έπρεπε να είναι ο Κώστας Βουτσάς στην OPAP Arena»

Αντώνης Αντωνίου: «Έχω ακυρώσει παράσταση για την ΑΕΚ – Έπρεπε να είναι ο Κώστας Βουτσάς στην OPAP Arena»
ΦΩΤΟ intime

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Αντωνίου, ήταν παρουσιαστής στα εγκαίνια της ΑΕΚ και εισήλθε με τον ύμνο της ομάδας και στην εκπομπή, “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ.

Ο Αντωνίου μίλησε για την αγάπη του για την ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι έχει ακυρώσει και παράσταση για να δει την ομάδα, αλλά υποστήριξε ότι ο Κώστας Βουτσάς θα έπρεπε να είναι στη θέση του, αν ήταν ακόμη εν ζωή.

«Την έχω ομολογήσει την αμαρτία μου. Δεν θα το ξανακάνω, αλλά το έκανα. Μια φορά (σ.σ. ακύρωσε παράσταση)», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια «ρωτήθηκε πως είναι να είσαι οπαδός μιας ομάδας τόσο φανατικά;», για να απαντήσει: «Και να μην μπορείς να πας στο γήπεδο; Φρίκη!».

«Εμένα ρώτα. Όταν κάπνιζε ήταν με το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Κι έλεγε στον ηλεκτρολόγο “αν σε δω να καπνίζεις ξέρω ότι έχει φάει γκολ η ΑΕΚ”. Όταν ήταν η ώρα της παράστασης και δεν μπορούσε να ακούσει», πρόσθεσε η ηθοποιός, Νατάσα Ασίκη.

Στη συνέχεια μίλησε και για την OPAP Arena, υποστηρίζοντας τα εξής: «Βέβαια πήγα, είναι υπέροχο. Συγκινείσαι, δακρύζεις, σκέφτεσαι, ονειρεύεσαι, παλεύεις. Είναι σπουδαίο πράγμα. Σαν συμβουλεύω ανεξάρτητα τι ομάδα είστε, να πάτε.

Πιστεύω πως αν ζούσε ο Κώστας Βουτσάς, θα έπρεπε αυτός να το παρουσιάσει. Πιο ιστορικός, πιο πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβε. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, είναι ένα απόκτημα για τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Κυρίως είναι η ιστορία που έχει πίσω».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις