Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αντρές Ινιέστα για τη μάχη με την κατάθλιψη: «Αγκάλιαζα τη γυναίκα μου κι ήταν σαν να αγκαλιάζω μαξιλάρι»

Αντρές Ινιέστα για τη μάχη με την κατάθλιψη: «Αγκάλιαζα τη γυναίκα μου κι ήταν σαν να αγκαλιάζω μαξιλάρι»

Ο Αντρές Ινιέστα παραχώρησε συνέντευξη στο «The Wild Project», όπου μίλησε για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη.

Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα.

«Ένιωσα ότι ο χρόνος μου στη Μπαρτσελόνα είχε τελειώσει, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα να παίξω εναντίον της Μπάρτσα και αυτό σήμαινε ότι θα βγω εκτός Ευρώπης. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να δώσεις το 200%-300% σου και όταν ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το κάνω πια, αποφάσισα να φύγω», δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα.

Μιλώντας για τις προοπτικές της Μπαρτσελόνα του πρώην συμπαίκτη του Τσάβι, ο Ινιέστα τόνισε: «Αυτό που συνέβη αυτή τη σεζόν είναι σαν θαύμα. Τους βλέπω ως μια μεγάλη ομάδα, ολοκληρωμένη από όλες τις απόψεις, και ο χρόνος του Τσάβι την περασμένη σεζόν θα βοηθήσει επίσης. Η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη και έχω μεγάλες ελπίδες».

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στο φοβερό γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League, τονίζοντας:  «Το «Iniestazo» ήταν αξέχαστο. Ήταν μια καθαρή κατάσταση ευφορίας. Ένιωσα σαν να άγγιξα τον ουρανό. Η φανέλα μου βγήκε από μόνη της!».

Τέλος, ο Αντρές Ινιέστα αναφέρθηκε στα προβλήματα με τη ψυχική του υγεία και τις δοκιμασίες που πέρασε: «Αποφάσισα να μιλήσω για την ψυχική μου υγεία όταν δυσκολευόμουν. Ξέρω ότι είμαι δημόσια προσωπικότητα, αλλά έπρεπε να πω τα πράγματα όπως ήταν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να με αποκαλούν τρελό ή αδύναμο. Όταν πάλευα με την κατάθλιψη, το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας μου ήταν όταν έπαιρνα το χάπι μου και πήγαινα για ύπνο το βράδυ. Χάνεις τη χαρά από τη ζωή, από τα πάντα.  Αγκάλιασα τη γυναίκα μου, αλλά ένιωθα σαν να αγκαλιάζω ένα μαξιλάρι. Δεν νιώθεις τίποτα».

Ο Ινιέστα παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να πηγαίνει σε θεραπεία: «Πηγαίνω ακόμα σε θεραπεία, καθώς πρέπει να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου. Μου αρέσει να ακούω επαγγελματίες να μιλούν για την ψυχική υγεία και την κατάθλιψη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις