Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αντσελότι για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: «Θα υπέγραφα ότι μπορούμε να βάλουμε ξανά έξι γκολ»

Αντσελότι για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: «Θα υπέγραφα ότι μπορούμε να βάλουμε ξανά έξι γκολ»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα “μονομαχήσουν” σε έναν ακόμη ημιτελικό του Champions League και ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε και πέρυσι τη Μάντσεστερ Σίτι σε νοκ άουτ αγώνες του Champions League και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-5. Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε λοιπόν ότι θα… υπέγραφε πως η ομάδα του μπορεί να το ξανακάνει, παρά το γεγονός ότι φέτος θα κληθεί να σταματήσει και τον Έρλινγκ Χάλααντ.

Οι δηλώσεις του Αντσελότι

Το πλάνο είναι να παίξουμε έναν ολοκληρωμένο αγώνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο καθοριστικός αγώνας θα είναι ο δεύτερος. Θέλουμε να πάρουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα δούμε αν θα το πετύχουμε.

Ο Χάλαντ είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης. Έχει εντυπωσιακή ποιότητα και είναι επικίνδυνος, αλλά το να μιλάς μόνο για αυτόν σημαίνει ότι δεν υπολογίζεις τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιχνίδι και να σταματήσουμε όλη την ομάδα, όχι μόνο τον Χάλαντ. Φαίνονται ασταμάτητοι, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα μετά τον ερχομό του Χάλαντ. Δεν έχουν αλλάξει στυλ. Μπορεί να παίζουν λίγο πιο άμεσο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει το στυλ τους. Είναι πολύ οργανωμένοι και χειρίζονται πολύ καλά την μπάλα.

Αν αμύνεσαι καλά, το κακό σενάριο είναι η ισοπαλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιτεθούμε, αλλά δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι δεχθήκαμε πέντε γκολ, αλλά βάλαμε έξι. Και ναι, θα υπέγραφα ξανά ότι μπορεί να γίνει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις