Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αντβέρπ – ΑΕΚ: Για το πρώτο «βήμα» προς τους ομίλους του Champions League

Αντβέρπ – ΑΕΚ: Για το πρώτο «βήμα» προς τους ομίλους του Champions League
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ δίνει απόψε (22/08, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ για τα play off του Champions League, ψάχνοντας ένα ακόμη “βήμα” προς τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κόντρα στην νεανική πρωταθλήτρια Βελγίου, η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο, όπως έκανε ανά διαστήματα και κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον προηγούμενο γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα χρειάστηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στους Κροάτες να για μετουσιώσει σε πρόκριση την ανωτερότητά της, αλλά πλέον θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ με ακόμη καλύτερη ψυχολογία και ενισχυμένο ρόστερ.

Ο Έκι Πόνσε βρίσκεται πλέον στη διάθεση του προπονητή της Ένωσης και μπορεί να δώσει μία έξτρα λύση από τον πάγκο, αφού δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, στο πρώτο ματς του Βελγίου.

Οι πιθανές συνθέσεις στο Αντβέρπ – ΑΕΚ

Αντβέρπ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Μπατάιγ, Ντε Λετ, Αλντερβάιρελντ, Εζούκε, Φερμέιρεν, Μπαλίκουϊσα, Εκέλενκαμπ, Κερκ, Οντρέικα, Γιάνσεν
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, (ή Τσούμπερ), Γκαρσία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις