Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άντζουσιτς για το Ολυμπιακός – Μονακό: «Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε ο Σλούκας»

Άντζουσιτς για το Ολυμπιακός – Μονακό: «Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε ο Σλούκας»
ΦΩΤΟ Intime

Η Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (04/05, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) για το καθοριστικό Game 5 της σειράς των play off της Euroleague και ο Ντανίλο Άντζουσιτς μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Σέρβος των Μονεγάσκων έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και αφού… ευχαρίστησε τον Θεό για το άστοχο σουτ του Σλούκα στο Game 4, έδειξε να πιστεύει στο διπλό της ομάδας του, που θα φέρει και την πρόκριση στο Final 4.

Οι δηλώσεις του Άντζουσιτς 

«Ζούμε το όνειρό μας. Ένα όνειρο που δεν είναι τόσο μακρινό. Αντίθετα, πιστεύω πως είναι ρεαλιστικό να το πετύχουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ότι πετύχαμε μαζί έναν κοινό στόχο. Σε ό,τι με αφορά, είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Μονακό με όποιον τρόπο μπορώ».

Για το χαμένο τρίποντο του Σλούκα: «Δεν ξέρω αν φοβήθηκε κανείς στη Μονακό. Ξέρω μόνο ότι το σουτ κράτησε μερικά δευτερόλεπτα… Σηκώθηκα από τον πάγκο. Όταν είδα την μπάλα να αναπηδά, μου φάνηκε πως ο χρόνος σταμάτησε. Απλώς περίμενα να δω τι θα συμβεί… Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε και τελικά πήραμε μια μεγάλη νίκη! Έτσι έχουμε ακόμη την ευκαιρία μας να πάμε στο Final 4».

Για την παρουσία του Κέβιν Ντουράντ: «Είχαμε πραγματικά τεράστιο κίνητρο να δώσουμε μια ωραία μπασκετική παράσταση μπροστά του. Έδειξε να το απολαμβάνει, φωνάζοντας και πανηγυρίζοντας μαζί μας. Εκτός από τα συγχαρητήρια στο τέλος, δεν είχαμε άλλη ενημέρωση όμως νομίζω ότι του άρεσε η εμπειρία. Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, έδειξε να το χαίρεται με τις αντιδράσεις του. Είναι πολύ καλός φίλος με τον Μάικ (σ.σ. Τζέιμς). Από ένα σημείο και μετά, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του. Επισκίασε το ίδιο το παιχνίδι».

Για το Game 5 στο κατάμεστο ΣΕΦ: «Αρχίσαμε την προετοιμασία μας αμέσως μετά το τελευταίο ματς. Ξέρουμε τι μας περιμένει όμως δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε εκεί. Θα είναι η τέταρτη, αν λάβουμε υπόψη και τη regular season. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, πιστεύω θα είναι καλύτερη τώρα… Σε κάθε περίπτωση, δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να είμαστε ψύχραιμοι και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, θεωρώ πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να νικήσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις