Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Απάντησε σε Τζόκοβιτς ο Κύργιος: «Αυτός διασκέδαζε ημίγυμνος εν μέσω πανδημίας»

Απάντησε σε Τζόκοβιτς ο Κύργιος: «Αυτός διασκέδαζε ημίγυμνος εν μέσω πανδημίας»
ΦΩΤΟ intime

Ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open και συνέχισε την… κόντρα του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, “απαντώντας” στη δήλωση του Σέρβου ότι δεν τον σέβεται εκτός κορτ.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τόνισε ότι ο ίδιος μοίραζε γεύματα σε όσους δεν είχαν να φάνε στην πανδημία, την ώρα που ο Τζόκοβιτς διασκέδαζε ημίγυμνος, υπενθυμίζοντας το περιστατικό που “φούντωσε” και τη “διαμάχη” τους, με το πάρτι του “Τζόκερ” που οδήγησε σε μία σειρά από κρούσματα.

Οι δηλώσεις του Κύργιου

«Για μένα θα είχε νόημα να πει ότι δεν με σέβεται εντός court, καταλαβαίνω να μη συμφωνεί με κάποια πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν. Νομίζω ότι τα έχω πάει πολύ καλά εκτός court, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας που πήγαινα φαγητό σε κόσμο που δεν είχε ή δεν μπορούσε να πάρει. Και τώρα προσπαθώ να δίνω γεύματα σε κόσμο, ενώ έχω και το δικό μου φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Australian Open: Πρόκριση για Κύργιο με νεύρα και «μαγεία» (videos)

Είναι, λοιπόν, περίεργο που λέει ότι δεν με σέβεται εκτός court. Κάνω πολλά εκτός court. Αλλά είναι περίεργος ο Νόβακ. Φοβερός παίκτης, αλλά δυστυχώς κάποιος που διασκεδάζει ημίγυμνος εν μέσω πανδημίας. Δεν μπορώ να ακούσω αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό ήταν ό,τι χειρότερο για μένα».

Για το Big3 του τένις: «Για μένα ο Ρότζερ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Με τις ικανότητές του, τον τρόπο που παίζει. Από άποψη ταλέντου, Ναδάλ και Τζόκοβιτς δεν πλησιάζουν καν τον Ρότζερ. Ο Ρότζερ είναι ο καλύτερος, αλλά βλέπω τον Νόβακ με τον Σαρντί και ο Σαρντί δεν πιστεύει καν ότι μπορεί να κερδίσει. Για να φτάνεις σε αυτό το σημείο, πρέπει να είσαι αρκετά καλός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις