Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Απάντηση της ΕΠΟ για το άδειο «πέταλο» στην OPAP Arena: «Όλα τα μέτρα αποφασίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.»

Απάντηση της ΕΠΟ για το άδειο «πέταλο» στην OPAP Arena: «Όλα τα μέτρα αποφασίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο αγώνας Ελλάδα – Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 ήταν sold out στην OPAP Arena, αλλά ένα μεγάλο μέρος της εξέδρας έμεινε τελικά κενό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το γεγονός δημιούργησε απορίες και η ΕΠΟ πήρε επίσημα θέση για το θέμα, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι επρόκειτο για μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με οπαδούς. Έτσι παρέμεινε “κλειστό” το πέταλο της OPAP Arena, με τη θύρα 21 και τις γύρω θύρες, τις οποίας και καλύπτουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, στα παιχνίδια της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας  στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις