Αθλητικά

“Απαρτία” την Κυριακή – Νοτιάς και Παππάς στα Σπάτα

Τεράστιο ενδιαφέρον παίρνει πλέον το κάλεσμα του Μιχάλη Τροχανά για την κίνηση "Θεμέλιο 21" αφού όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ΑΕΚ και οι Νοτιάς, Παππάς θα δώσουν το παρών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τους Ντέμη Νικολαϊδη, Τάκη Κανελλόπουλο, Νίκο Κούλη και οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς θα βρεθούν στην συνάντηση που θα γίνει με πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει απαντήσει ακόμη αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πάει τελικά. Δεν αποκλείεται πάντως να στείλει επιστολή.

ΑΕΚ: Με Μάκο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Είπε “αντίο” ο Κάλα – “Φωνάζω ΑΕΚάρα”!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα