Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Απασφάλισε» ο Σουάρες για Μπαρτσελόνα: «Μου φέρθηκαν σαν 15χρονο – Ήθελε να μείνει ο Μέσι – Να μην αναλάβει ο Τσάβι»

«Απασφάλισε» ο Σουάρες για Μπαρτσελόνα: «Μου φέρθηκαν σαν 15χρονο – Ήθελε να μείνει ο Μέσι – Να μην αναλάβει ο Τσάβι»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και της απέδειξε ότι έκανε λάθος με την περίπτωσή του, κατακτώντας το πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός κλήθηκε έτσι να σχολιάσει τη νέα κακή σεζόν των “μπλαουγκράνα” και δεν… μάσησε τα λόγια του. Τόνισε ότι ο Μέσι εξωθήθηκε από το Καμπ Νόου και ότι ο ίδιος αντιμετωπίστηκε ως 15χρονος από τον Ρόναλντ Κούμαν, ενώ συμβούλευσε τον Τσάβι να μην αναλάβει ακόμη την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Οι δηλώσεις του Σουάρες

Για τον Μέσι: «Ο Μέσι μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μόνο αυτό θα τον έκανε χαρούμενο».

Για τον Κούμαν: «Ο Κούμαν δεν μου έδειξε σεβασμό. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν 15χρονος, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος διέρρεε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο Κούμαν με τον Λαπόρτα έχουν έναν δικό τους πόλεμο που πληγώνει τους παίκτες».

Για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα και τον Τσάβι: «Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου και με βάση όσα έχει κάνει ως παίκτης δεν νομίζω ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο είναι η ώρα για να αναλάβει την ομάδα. Είναι έξυπνος και ξέρει τις δυσκολίες του κλαμπ. Πρέπει να περιμένει. Ξέρω ότι είναι καλός τεχνικός και κάποια μέρα θα κάνει μεγάλα πράγματα στο Καμπ Νόου, όπου θα γίνει το ίδιο πετυχημένος προπονητής, όσο ήταν και παίκτης». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις