Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απίστευτη απόφαση από την Στεάουα Βουκουρεστίου: «Δεν θα ξαναπαίξουν οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές γιατί είναι αδύναμοι»

Απίστευτη απόφαση από την Στεάουα  Βουκουρεστίου: «Δεν θα ξαναπαίξουν οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές γιατί είναι αδύναμοι»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ αρχείου

Ο εκκεντρικός πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, “χτύπησε” ξανά στη Ρουμανία, δηλώνοντας ότι θα απαγορεύσει τη συμμετοχή εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών στην ομάδα του.

Έχοντας αναφέρει στο παρελθόν ότι προτιμά να τον πυροβολήσουν από το να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ο Μπεκάλι φαίνεται ότι το πήγε πια… ένα βήμα παραπέρα.

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον εμβολιασμένο επιθετικό της ομάδας Κλαούντιου Κεσέρου. «Είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να τον προσβάλω, δεν θέλω να στεναχωρηθεί. Λέω αυτό που πιστεύω. Θα γελάσετε, αλλά μπορεί να έχω δίκιο. Ίσως λόγω του εμβολίου. Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους. Η δύναμη όλων των εμβολιασμένων μειώνεται», τόνισε χαρακτηριστικά. Μένει να φανεί αν θα κάνει και πράξη την απόφασή του…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις