Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτη “επίθεση” σε Μπουονανότε! “Δολοφόνε, σκότωσες τους φίλους σου…”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Απαράδεκτος! Ένας αντίπαλος του Ντιέγκο Μπουονανότε στο πρωτάθλημα της Χιλής… ξέφυγε -σε μια λογομαχία- καθώς θύμισε στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν τρεις φίλοι του.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Κόλο Κόλο, Εστεμπάν Πάβες -σε μία απίστευτη λεκτική επίθεση- είπε στον Ντιέγκο Μπουονανότε: “Δολοφόνε, ντροπή της μητέρας σου, σκότωσες τους φίλους σου…”.

Ο Πάβες αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που είχε ο Αργεντινός με το αμάξι του το 2009, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και τράκαρε, με τους τρεις φίλους του που επέβαιναν στο όχημα να χάνουν την ζωή τους.

Φυσικά, το επεισόδιο πήρε μεγάλη έκταση,με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει πως “προσπαθώ να ξεχάσω αυτά που άκουσα, γιατί θέλω να έχω καλές σκέψεις, να θυμάμαι την αγάπη που έχω νιώσει στην Χιλή και όχι αυτό το συμβάν”.

Ακόμα και οι συμπαίκτες του Πάβες, πάντως, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, με τον αρχηγό της ομάδας να τονίζει σε δηλώσεις του πως: “Υπάρχουν κάποια όρια και δε πρέπει να τα ξεπερνάμε…”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε