Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτη Ραντουκάνου – Πέρασε στις «4» του US Open και περιμένει τη «μάχη» της Σάκκαρη

Απίστευτη Ραντουκάνου – Πέρασε στις «4» του US Open και περιμένει τη «μάχη» της Σάκκαρη

Το “παραμύθι” της Έμα Ραντουκάνου στο US Open συνεχίζεται. Η 18χρονη Βρετανίδα “πέταξε” εκτός του αμερικανικού Grand Slam και τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Μπελίντα Μπέντσιτς και πέρασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά ενός Major τουρνουά..

Η Έμα Ραντουκάνου δεν σταματάει να “λάμπει” στο US Open. Η 18χρονη τενίστρια ζει το δικό της… παραμύθι στη Νέα Υόρκη, καθώς μετά από μία νέα συγκλονιστική εμφάνιση, νίκησε με 2-0 την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς κι έκλεισε θέση στους ημιτελικούς του κορυφαίου Grand Slam.

Ήταν μία ακόμη απίθανη νίκη μέσα σε 86 λεπτά, η 8η στη Νέα Υόρκη, για το νο150 της παγκόσμιας κατάταξης, που πλέον μπορεί να ονειρεύεται ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος, μπαίνοντας παράλληλα στο top 50! Είναι η μόνη παίκτρια στο ταμπλό που δεν έχει χάσει ακόμα σετ!

Η Ραντουκάνου (γεννημένη στο Τορόντο από Ρουμάνο πατέρα και Κινέζα μητέρα) θα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της που θα προκύψει από τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Μαρία Σάκκαρη με στην Καρολίνα Πλίσκοβα, στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:00).

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις