Αθλητικά

Απίστευτο περιστατικό στο Μουντιάλ: Η Σουηδία προπονείται σε μισογκρεμισμένο γήπεδο ενόψει Γαλλίας

Οι Σκανδιναβοί ετοιμάζονται για τα νοκ άουτ του Μουντιάλ σε ένα γήπεδο γεμάτο χαλάσματα και γκρεμισμένες κερκίδες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σουηδία ολοκλήρωσε την πορεία της στους ομίλους του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε τρίτη πίσω από Ολλανδία και Ιαπωνία και προκρίθηκε στους «32», όπου θα κληθεί να κοντραριστεί με τη Γαλλία (01/07/26, 00:00).

Η προετοιμασία της Σουηδίας για την αναμέτρηση με τη Γαλλία γίνεται κάτω από περίεργες και σπάνιες συνθήκες, καθώς προπονείται στο Toyota Stadium του Ντάλας, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ανακατασκευής.

Ο επιθετικός της Εθνικής Σουηδίας, Μπέσφορτ Ζενέλι, έκανε δηλώσεις στην Bild τονίζοντας με χιούμορ: «Απλώς αναρωτήθηκα τι συνέβη. Απ’ όσο γνωρίζων δεν υπήρξε καταιγίδα».

«Προσπαθούσαν να κατεδαφίσουν κάτι και φαίνεται ότι έπεσε προς τη λάθος κατεύθυνση. Πιθανότατα χρησιμοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό και κάτι πήγε στραβά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το γήπεδο και όλους τους άλλους χώρους ως συνήθως. Οι παίκτες εξεπλάγησαν λίγο όταν έφτασαν», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Σουηδίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα