Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο «θέατρο» ποδοσφαιριστή στην Μαλαισία – Έφερε εννέα στροφές και έδειξε να σφαδάζει

Απίστευτο «θέατρο» ποδοσφαιριστή στην Μαλαισία – Έφερε εννέα στροφές και έδειξε να σφαδάζει
youtube

Ο Σάντεϊ Αφολάμπι μπορεί να πάρει το “Όσκαρ” για το κορυφαίο “θέατρο” ποδοσφαιριστή σε αγώνα. Ξεπέρασε κάθε όριο… γραφικότητας ο παίκτης, σε αναμέτρηση στην Μαλαισία.

Πόσο… χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος ποδοσφαιριστής, για να κρατήσει καθυστερήσεις για την ομάδα που προηγείται, στα τελευταία λεπτά του αγώνα; Ο Σάντεϊ Αφολάμπι έχει την απάντηση.

Το ματς της Πέρακ FC με την Κελεντάν ήταν στα τελευταία του λεπτά, με την πρώτη να προηγείται με 2-1. Ο Σάντεϊ Αφολάμπι ανέλαβε δράση και έγινε viral με όσα έκανε.

Ο παίκτης με τον αριθμό «2» στη φανέλα αρχικά άρχισε να πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά στην αντίπαλη κερκίδα και στη συνέχεια σε έναν αντίπαλο. Ο τελευταίος απλά… ακούμπησε πάνω του, ο Αφολάμπι έπεσε κάτω παριστάνοντας πως σφαδάζει από τους πόνους.

Μάλιστα, έκανε και εννέα στροφές ή αλλιώς “βαρελάκια” για να τονίσει τον υπερβολικό πόνο που νιώθει από το χτύπημα (;) που δέχθηκε.

Οι αντίπαλοι του πάντως -αρχικά- πήγαν για να δουν τι έχει συμβεί και στη συνέχεια επιχείρησαν να τον βγάλουν σηκωτό -σε ήρεμους τόνους- με τον ίδιο να συνεχίσει το “σόου” και να απορεί για την κίνηση τους!

https://youtu.be/84P0zIlEt-w

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις