Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απίθανο συμβάν σε τοπικό πρωτάθλημα! Η τροχαία… έβγαλε τους ποδοσφαιριστές στο δρόμο (pics)

Απίθανο συμβάν σε τοπικό πρωτάθλημα! Η τροχαία… έβγαλε τους ποδοσφαιριστές στο δρόμο (pics)
ΦΩΤΟ cyclades24sports.gr

Ένα απίθανο συμβάν έλαβε χώρα σε γήπεδο της Σύρου, πριν τον αγώνα της Άνω Σύρου και του Παμμηλιακού, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να διακόψουν την προθέρμανσή τους και να τρέξουν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους.

Με τις θέσεις πάρκινγκ κοντά στο γήπεδο να είναι περιορισμένες, πολλοί ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να παρκάρουν… παράνομα έξω από το γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά η τροχαία τους “χάλασε” τα σχέδια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, στο γήπεδο υπήρχαν παίκτες της Άνω Σύρου και του Παμμηλιακού καθώς και κάποιοι παράγοντες των ομάδων, δημοσιογράφοι και διαιτητές. Κι ενώ οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν στη διαδικασία της προθέρμανσης, λίγο πριν το τοπικό ντέρμπι στο Κύπελλο των Κυκλάδων, κάποιος ενημέρωσε ότι η αστυνομία κορνάρει για να απομακρυνθούν τα οχήματα που βρίσκονται έξω από το γήπεδο. Επικράτησε ένα πανικός και μια αναμπουμπούλα, ξαφνικά παίκτες, προπονητές, διαιτητές και δημοσιογράφοι έτρεχαν να απομακρύνουν τα οχήματα τους, πριν δεχτούν κάποιο πρόστιμο από τους αστυνομικούς.

Πηγή: cyclades24sports.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις