Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίθανος Απόστολος Βέλλιος: Έβαλε τρία γκολ σε 10 λεπτά

Απίθανος Απόστολος Βέλλιος: Έβαλε τρία γκολ σε 10 λεπτά

Ο Απόστολος Βέλλιος πέτυχε ένα αδιανόητο επίτευγμα στην Ολλανδία, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 10 λεπτά.

Ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της Τσβόλε. Στο παιχνίδι με την Ντεν Μπος, ο 31χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός έσπασε τα κοντέρ, καθώς πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα δέκα λεπτών και συγκεκριμένα από το 2ο ως το 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Βέλλιος άνοιξε το σκορ στο 2’ και έκανε το 2-0 για την ομάδα του με κοντινό πλασέ στο 4’. Στο 12ο λεπτό, ο Έλληνας άσος έγραψε το 3-0 με δυνατό σουτ.

Πρόκειται για ρεκόρ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, αφού είναι ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το ταχύτερο χατ-τρικ από την έναρξη ενός αγώνα και συγκεκριμένα σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα!

Τα γκολ του Βέλλιου:

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 27ο λεπτό και έγινε αλλαγή στο 70ό λεπτό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της Τσβόλε που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Eredivisie.

Για την ιστορία, η Τσβόλε επικράτησε με 13-0! Tα υπόλοιπα γκολ στο «Mac3Park» σημείωσαν οι Χάρις Μεντούνγιανιν (14’), Γιουνές Ταχά (20’), Τόμας φαν ντεν Μπελτ (31’, 89’), Λέναρτ Τάι (46’, 62’, 74’), Τόμας Μπίλεν (59’) και Ντέβι φαν ντεν Μπεργκ (90’+1’).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις