Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Από τον Παναθηναϊκό στον Ατρόμητο ο Μαυρομάτης

Από τον Παναθηναϊκό στον Ατρόμητο ο Μαυρομάτης

Ενίσχυση για τον Ατρόμητο στην αμυντική του γραμμή, στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου. Οι Περιστεριώτες απέκτησαν από τον Παναθηναϊκό τον Φάνη Μαυρομάτη.

Συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Φάνης Μαυρομάτης μένοντας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, που δεν είχε κάποια οικονομική αξίωση (το «τριφύλλι» θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης)

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Θεοφάνη Μαυρομμάτη με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24. Ο Μαυρομμάτης γεννήθηκε στο Άργος στις 16.01.1997.

Ο Θεοφάνης έχει αγωνιστεί εκτός από τον Παναθηναϊκό και στη Δανική Σοντερίσκε με την οποία έχει κατακτήσει και ένα κύπελλο ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναργιακό.

Ο Μαυρομμάτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1μιση χρόνου. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας αμυντικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι, γνωρίζω ότι διαθέτει πολύ καλό κλίμα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τη θέληση του να έρθω στην ομάδα. Τέλος είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ατρόμητο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Ο Μαυρομμάτης αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις με την ομάδα λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις