Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποδεκατισμένος και… έξαλλος ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανιωνίου “έβγαλε” το “τριφύλλι”… πληγωμένο ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ και με αρκετά παράπονα!

Το έργο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Superleague γίνεται πλέον πιο δύσκολο. Όχι τόσο για την ισοπαλία που έφερε στην έδρα του Πανιώνιου, αλλά για τα προβλήματα που προέκυψαν ενόψει ΠΑΟΚ.

Πέρα από τη δεδομένη απουσία του Ζέκα (αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα) αλλά και του Λουντ που είναι γνωστό πως θα χάσει το μίνι πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού, ήρθαν να προστεθούν και άλλα προβλήματα.

Ο Βιγιαφάνιες έφυγε από τη Νέα Σμύρνη με βαρύ διάστρεμμα που θα τον κρατήσει -κατά πάσα πιθανότητα- εκτός πλέι οφ, ο Κουτρουμπής αποκόμισε ένα βαθύ σχίσιμο στον αστράγαλο και δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του, ο Μέστο που έπαθε ελαφρά διάσειση και είχε απώλεια μνήμης, ενώ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.

“Φωνές” για τη διαιτησία

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει για έναν ακόμα αγώνα έντονα διαιτητικά παράπονα. Από το “τριφύλλι” υποστηρίζουν πως αδικήθηκαν και στέκονται στη φάση του Ρισβάνη με τον Μπεργκ.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι των “πρασίνων” έλεγαν πως: “ Για άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τη διαιτησία όπως φάνηκε τόσο στη μη αποβολή του Ρισβάνη για την αγκωνιά στον Μπεργκ όσο και στον μη καταλογισμό πέναλτι του Γιαννιώτη στον Σουηδό επιθετικό”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε