Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Αποδεκατίζεται” ο Παναθηναϊκός στα play off της Superleague

“Αποδεκατίζεται” ο Παναθηναϊκός στα play off της Superleague

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στα play off της Superleague χωρίς στόχο, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και άρα δεν διεκδικεί κάποια θέση στα προκριματικά.

Με το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά να “τρέχει” λοιπόν και πολλούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ να θεωρούνται παρελθόν, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανότατο πια να αγωνιστεί αποδεκατισμένος στα παιχνίδια του Ιουλίου.

Κι αυτό γιατί τα συμβόλαια και οι δανεισμοί πολλών παικτών του ολοκληρώνονται στα τέλη του Ιουνίου και έτσι, δύσκολα θα μπορέσει να τους έχει στη διάθεσή του στο τέλος των play off. Ο Δώνης τόνισε χαρακτηριστικά στη Nova ότι “οι δανεικοί εξαρτώνται από τις ομάδες τους, δεν ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω. Το πιθανό σενάριο είναι να μην τους έχουμε. Το σκέφτομαι πως μπορούμε να μην έχουμε 7-8 παίκτες τον Ιούλιο. Αν ήξερα από τώρα τι θα συμβεί, θα έκανα μία διαφορετική διαχείριση. Τώρα πάμε λίγο στα τυφλά».

Ανουάρ, Ζαχίντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Δώνης, Βαγιαννίδης και Νατζ βρίσκονται στον “αέρα” ενόψει Ιουλίου και με δεδομένο ότι κανείς τους δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, η πρόωρη αποχώρησή τους είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις