Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με ανατροπή 2-1, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League 1, απογοητεύοντας τους οπαδούς του, που γέμισαν την Τούμπα.

Με τον Παναθηναϊκό στο +4 στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ “καιγόταν” για τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να το δείξει στο γήπεδο και μάλιστα επέτρεψε στους “πράσινους” να ξεφύγουν στο +7 στην κορυφή της Super League 1.

Το γεγονός φαίνεται ότι… εξόργισε μία μερίδα των οπαδών του “Δικεφάλου του Βορρά”, οι οποίοι και αποδοκίμασαν τόσο τους παίκτες της ομάδας τους, όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Υπήρξε μάλιστα κι ένα μικρό “επεισόδιο” του Ρουμάνου τεχνικού με καμιά 10αριά οπαδούς, οι οποίοι τον περίμεναν για να μπει στη φυσούνα και να του τα “ψάλλουν”, γεγονός που έφερε την αντίδραση του ίδιου του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Λουτσέκσου ρωτήθηκε για το περιστατικό και δήλωσε: «Αντέδρασα γιατί δεν μου άρεσε αυτό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα παλεύει πάντα. Στα τρία χρόνια που είμαι εδώ έχουμε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, ο κόσμος ήταν περήφανος για εμάς. Προσπάθησα να κάνω μια κουβέντα μαζί τους, όπως κάνω πάντα όσα χρόνια που είμαι εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις