Αθλητικά

Απόφαση σοκ για την ΠΑΕ Άρης από το CAS

Το CAS απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση του Οριόλ Λοθάνο κι έτσι οι “κίτρινοι” καλούνται να καταβάλλουν άμεσα το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χρωστάει στον Ισπανό το εν λόγω ποσό από οφειλές του 2011, οπότε και αγωνιζόταν στην ομάδα και το CAS αποφάσισε υπέρ του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει έτσι πια να εκταμιεύσει αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία της, για να εξοφλήσει τον Οριόλ και μάλιστα αυτό θα πρέπει να συμβεί μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα