Αθλητικά

Ελλάδα – Γερμανία: Αγκαλιά του Κλοπ με τον Τσιμίκα πριν τη σέντρα του αγώνα

Συναντήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας και πρώην του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (04/10/26, 21:45, Live από το Newsit.gr) την εθνική Γερμανίας για την 4η αγωνιστική των ομίλων της League A του Nations League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκει ξανά απέναντί του τον Κώστα Τσιμίκα.

Μετά την κοινή παρουσία τους στη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τον Κώστα Τσιμίκα να “χαλάει” το εντός έδρας ντεμπούτο του στην εθνική Γερμανίας, με το διπλό της Ελλάδας στο πρώτο τους ματς στο Nations League, αλλά η σχέση τους παραμένει εξαιρετική.

Οι δυο τους βρέθηκαν έτσι και πριν τη σέντρα του σημερινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία και έκαναν μία… μεγάλη αγκαλιά και τα είπαν για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

UEFA NATIONS LEAGUE 2026-2027

Ο Τσιμίκας θα είναι ξανά βασικός για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία του Κλοπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα