Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Αποφασίστηκε σέντρα στη Superleague 2 στις 29 Ιουνίου

Αποφασίστηκε σέντρα στη Superleague 2 στις 29 Ιουνίου
ΦΩΤΟ intime

Την απόφαση να επανεκκινήσει η Superleague 2 στις 29 Ιουνίου πήρε το Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/6), ενώ αποφασίστηκε ακόμα η σύσταση επιτροπής που θα συναντηθεί με την ΕΡΤ, την ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με πρόταση αναδιάρθρωσης.

Την επανέναρξη της Superleague 2 στις 29 Ιουνίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο, την Τετάρτη (3/6). Καθώς, όταν αποφασίστηκε η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ελέω κορονοϊού απέμεναν δύο αγωνιστικές στο δεύτερο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα, η σέντρα θα αφορά τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής.

Εν συνεχεία θα διεξαχθούν τα πλέι οφ. Στο… τραπέζι έπεσαν ακόμη δύο ημερομηνίες, η 22η Ιουνίου και η 5η Ιουλίου. Την επιθυμία να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Πλατανιάς. Αν και ορίστηκε ημερομηνία επανέναρξης, αυτό δεν σημαίνει πως η Superleague 2 δεδομένα θα συνεχιστεί, αφού αναμένονται ακόμη και άλλα… επεισόδια.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να συσταθεί Επιτροπή, η οποία θα απευθυνθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην ΕΠΟ και στην ΕΡΤ, με σκοπό την αναδιάρθρωση και την άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Superleague . Παράλληλα, θα ζητηθεί από την ΕΡΤ να καταβληθούν οι δόσεις για τα τηλεοπτικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις