Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον απρόσμενο αποκλεισμό του από τον Σαφιούλιν

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον απρόσμενο αποκλεισμό του από τον Σαφιούλιν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε κάκιστο βράδυ κι έμεινε εκτός ημιτελικών στη Μασσαλία, μιας και ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ρομάν Σαφιούλιν, Νο. 163 στον κόσμο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν απογοητευμένος με την απόδοση του στον προημιτελικό κόντρα στον Ρώσο τενίστα και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Έπαιξε πολύ καλό τένις, επέστρεφε τα περισσότερα από τα σερβίς μου. Ίσως αν έπαιρνα καλύτερες αποφάσεις από νωρίς να έμενα στον αγώνα. Μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό προς το τέλος αν ήμουν πιο επιθετικός και ανέβαινα μετά το σερβίς», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος server του κόσμου, αλλά είχε αρκετή ακρίβεια σήμερα, έβρισκε τα σημεία. Δεν ξέρω, νιώθω πως μπορώ να τα πάω καλύτερα την επόμενη φορά στην επιστροφή».

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε ακόμα ότι δεν είχε την ευκαιρία να «ζεσταθεί» όπως θα ήθελε για τον αγώνα.

«Στο ζέσταμα μοιραζόμασταν μισό και μισό γήπεδο, δεν συνηθίζω να προπονούμαι στο μισό γήπεδο, ήταν πολύ περίεργο. Δεν υπήρχαν αρκετά γήπεδα για τις προπονήσεις και ήταν δύσκολο για μένα να νιώσω άνετα στο γήπεδο, δεν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω πλευρές. Το παιχνίδι μου από την baseline ήταν κάπως αδύναμο σήμερα, συγκριτικά με τις άλλες μέρες. Ένιωσα λίγο απενεργοποιημένος, δεν ήμουν σε θέση να έχω αρκετή ακρίβεια και δύναμη στα χτυπήματά μου από την baseline».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις