Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκαλύψεις από Spiegel για τη Μάντσεστερ Σίτι! “Είπε ψέματα στο CAS”

Αποκαλύψεις από Spiegel για τη Μάντσεστερ Σίτι! “Είπε ψέματα στο CAS”
Reuters

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» υποστηρίζει ότι διαθέτει e-mail που δείχνουν πως η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS, προκειμένου να της αρθεί η ποινή δύο χρόνων αποκλεισμού από το Champions League, λόγω παραβίασης του FFP.

Στοιχεία που δείχνουν… ενοχή της Μάντσεστερ Σίτι, σχετικά με την παραβίαση του fair play, αποκάλυψε πως έχει στην κατοχή του το Der Spiegel. Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι οι “πολίτες” είπαν ψέματα στο CAS για την τιμωρία που του επιβλήθηκε, λόγω παραβίασης του FFP, ώστε να της αρθεί η ποινή αποκλεισμού από το Champions League.

Οι πρώην πρωταθλητές της Premier League αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι αυτές αποτελούν μέρος μιας «σαφούς και οργανωμένης» επίθεσης στη φήμη του συλλόγου, προσθέτοντας ότι οι τελευταίες κατηγορίες αποτελούν μέρος μιας «κυνικής προσπάθειας αναζωοπύρωσης της συζήτησης δημοσίως.

«Τα ερωτήματα και τα ζητήματα που έθεσε το Der Spiegel φαίνεται να είναι μια κυνική απόπειρα δημόσιας ανάθεσης και υπονόμευσης μιας υπόθεσης που έχει κριθεί οριστικά, μετά από λεπτομερείς διαδικασίες και κατάλληλη δίκη, από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος. «Η πολιτική της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ότι δεν σχολιάζει υλικό που θεωρείται ότι να έχει ληφθεί εγκληματικά από το City Football Group και το προσωπικό της Μάντσεστερ Σίτι».

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι δικαιώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες από το CAS κι έτσι θα συμμετάσχει κανονικά στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις