Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκαλύψεις από Σλότερ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Ποιον προπονητή αποφεύγει (video)

Αποκαλύψεις από Σλότερ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Ποιον προπονητή αποφεύγει (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Μάρκους Σλότερ συμμετείχε στο EuroSteppin Podcast και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την καριέρα του, μεταξύ άλλων και για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ που έχει κατακτήσει και τη Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαίωσε ουσιαστικά την παραμονή του στην ΑΕΚ και εξήγησε γιατί απέρριψε παλαιότερη πρόταση του Παναθηναϊκού για να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού, αφήνοντας αιχμές για τον τότε προπονητή του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Οι δηλώσεις του Σλότερ

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχω ακούσει πολλές ιστορίες κι υπάρχει ένας προπονητής που προσπαθώ πάντα να αποφύγω. Όχι, δεν είναι ο Ομπράντοβιτς. Είναι καλός προπονητής. Αυτός που λέω είναι φημισμένος στην Βιτόρια. Ακόμα είναι στην Ισπανία. Θυμάμαι που ήταν στον Παναθηναϊκό και είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “θέλω να έρθεις, να βοηθήσεις την ομάδα”. Τού είπα πως εκτιμάω την πρότασή του, ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να έρθω. Την προηγούμενη χρονιά, κάποιοι παίκτες, κάποιοι ψηλοί έπαιξαν για εκείνον και τους έβαζε να τρέχουν στα σκαλιά του γηπέδου πάνω – κάτω, τους έκανε τρεις φορές την ημέρα προπόνηση. Αυτό ήταν πολύ για μένα, οπότε πάντα προσπαθούσα να τον αποφύγω. Είναι καλός προπονητής, απλά δεν είναι για μένα αυτό το στυλ».

Για την ΑΕΚ: «Τώρα, αυτό το χρόνο, είμαι στην Ελλάδα, στην Αθήνα, παίζω για την ΑΕΚ. Ακολουθήστε και το Basketball Champions League. Είμαι στην 14η σεζόν μου, όπως είπα, κι έχω λίγες ακόμα μπροστά μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις