Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποκάλυψη Εμπαπέ: «Ζήτησα να φύγω από την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουλίου»

Αποκάλυψη Εμπαπέ: «Ζήτησα να φύγω από την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουλίου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό “RMC”, αποκαλύπτοντας πως είχε ζητήσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν από τα τέλη Ιουλίου και όχι τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για επέκταση συμβολαίου, ήθελε η γαλλική να κερδίσει ένα καλό ποσό από την πώληση του στη Ρεάλ, προκειμένου να τη βοηθήσει να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του.

«Ζήτησα να φύγω από τα τέλη Ιουλίου. Από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, ήθελα να εξασφαλίσει ο σύλλογος ένα ποσό για να αποκτήσει στη θέση μου έναν ποιοτικό αντικαταστάτη.

Η Παρί είναι μια ομάδα που μου πρόσφερε πολλά. Ήμουν πάντα χαρούμενος στα τέσσερα χρόνια που ήμουν εδώ και ακόμη είμαι. Ενημέρωσα τη διοίκηση εγκαίρως για να έχει χρόνο η ομάδα.

Ήθελα όλες οι πλευρές να είναι ικανοποιημένες και να έχουμε μια συμφέρουσα συμφωνία για όλους. Μετά είπα, πως αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω. Ο κόσμος λέει πως απέρριψα 6-7 προτάσεις για επέκταση, πως δεν ήθελα να μιλάω πια με τον Λεονάρντο, αλλά αυτά είναι ψέματα. Μου είπαν να μιλήσω με τον πρόεδρο, ίσως επειδή από τη στιγμή που δεν βρέθηκε λύση με τον Λεονάρντο.

Δεν μου άρεσε που ειπώθηκε ότι πήγα και ζήτησα να φύγω την τελευταία εβδομάδα Αυγούστου. Δεν είναι αλήθεια, είχα ενημερώσει τη διοίκηση από τον Ιούλιο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε πρόταση 170-180 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ για τον Εμπαπέ, με τον Γάλλο άσο να αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη γαλλική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις