Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκάλυψη Ντάρμπισιρ! “Δεν με ήθελε στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ματ Ντάρμπισιρ παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική ιστοσελίδα “thesetpieces.com”, με τον επιθετικό της Ομόνοιας να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

“Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης και να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ”, υποστήριξε αρχικά ο Ντάρμπισιρ και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Ο Ερνέστο είναι ένας φανταστικός προπονητής. Η προπόνηση είχε τα χαρακτηριστικά της Μπαρτσελόνα. Συνέχεια πάσες και κίνηση. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, αν έκανα μία μακρινή μπαλιά, ακόμα κι αν ήταν σωστή επιλογή και κατέληγε στα πόδια του συμπαίκτη μου, θα σταματούσε την προπόνηση, θα έφερνε πίσω την μπάλα και θα σου ζητούσε η επίθεση να ξεκινάει από πίσω”, τόνισε ο επιθετικός της Ομόνοιας, ο οποίος αποκάλυψε, βέβαια, ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν τον ήθελε αρχικά στον Ολυμπιακό.

“Η πρώτη κουβέντα που μου είπε, όταν με είδε, είναι πως δεν με υπέγραψε αυτός και ότι δεν με ήθελε”, υποστήριξε ο Ντάρμπισιρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε