Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αποκλείστηκε από το Champions League λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού

Αποκλείστηκε από το Champions League λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έγινε η τρίτη ομάδα που μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού. Αποκλείστηκε από το Champions League άνευ αγώνα.

Στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League προκρίθηκε η ΚΙ Κλάκσβικ, χωρίς καν να χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο λόγος;

Η ομάδα από τη Σλοβακία αποκλείστηκε λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού, καθώς δεν βρέθηκε λύση στο θέμα διεξαγωγής του αγώνα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ταξίδεψε στην πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε, προκειμένου να παίξει με την πρωταθλήτρια της χώρας, ΚΙ Κλάκσβικ, ωστόσο κατά την άφιξη τους διαπιστώθηκε ότι ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Οι Σλοβάκοι μπήκαν σε καραντίνα, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού και τους ζητήθηκε να αγωνιστούν με τις ακαδημίες. Αυτοί αντέδρασαν, καθώς επιθυμία τους ήταν να αγωνιστούν οι υγιείς ποδοσφαιριστές.

Εν τέλει, η UEFA απέκλεισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας από το Champions League και η ΚΙ Κλάκσβικ θα παίξει με την Γιουνγκ Μπόις για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, όποιες ομάδες έχουν θετικό κρούσμα στην αποστολή τους, όταν παίζουν εκτός έδρας, θα αποβάλλονται αυτόματα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τις δύο ομάδες από το Κόσοβο, Ντρίτα και Πριστίνα, οι οποίες αποκλείστηκαν χωρίς να δώσουν παιχνίδι από τον προ-προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις